ТРИРАЗОВЕ ХАРЧУВАННЯ ВКЛЮЧЕНЕ В ПУТІВКУ


Правильне харчування надзвичайно важливе для оздоровлення людини. Наша команда щоденно працює над тим, щоб готувати поживні та корисні страви для наших відпочиваючих.  

Згідно стану здоров’я можливе дієтичне харчування:

  • Дієта номер 9 для пацієнтів із цукровим діабетом. В стравах цієї дієти є обмеження простих вуглеводів. 
  • Дієта номер 5 для пацієнтів із захворюваннями шлунково-кишкового тракту – в ній використовуються відварні, запечені, тушковані страви. 


Кожного дня тижня в меню використовуються страви кухні різних регіонів України: 

Понеділок
Подільська кухня: запікаємо рибу та робимо млинці з творогом  

Вівторок
Галицька кухня: можна скуштувати рисово-гарбузову кашу, гуляш з яловичини, сирну запіканку, а ще – голубці

Середа
Волинська кухня: готуємо вареники з картоплею, на обід – розсольник, вечеря – деруни з сметаною в горщиках 

Четвер
Закарпатська кухня: звісно, знаменитий кукурудзяний банош, а восени – грибний суп 

П‘ятниця
Слобожанська кухня: вас чекатимуть гороховий суп, пельмені, а ще – печінка в сметанному соусі

Субота
Буковинська кухня: зігріваючий капусняк, а ще в холодний період готуємо холодець 

Неділя
Медоборівська кухня: в цей день можна скуштувати наші фірмові страви. В меню: запечений гарбуз з яйцем, рибні крученки, тушена морква з чорносливом